بررسی ارتقا سلامت محصولات کشاورزی لامرد
اولین جلسه کمیته تولید محصول سالم و گواهی شده در محل فرمانداری لامرد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان لامرد، جهت ارتقا سلامت هشت محصول منتخب کشاورزی شامل: گوجه فرنگی و خیارسبز فضای باز و گلخانه ای، سیب زمینی، پیاز، سیب درختی و پرتقال، جلسه ای با حضور نمایندگان ادارات و مدیریت های جهادکشاورزی ، شبکه بهداشت و درمان، شهرداری و معاون فرماندار لامرد در محل سالن جلسات فرمانداری لامرد برگزار شد.
طرح ارتقا سلامت محصولات محصولات کشاورزی، مصوب جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور بصورت مشترک بین وزارت جهادکشاورزی و وزارت بهداشت بوده و طی این طرح مواردی در قالب شش پروژه شامل تخصیص کد شناسایی به بهره برداران 15 محصول کشاورزی دارای ریسک آلودگی بالا، توانمند سازی و آموزش، افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی، نمونه برداری، لیبل زنی و ارائه گواهی سلامت، تدوین و تعیین آفت کش های موجود، پایش منابع آب و خاک کشور به منظور شناسایی مناطق تحت کشت با ریسک بالای آلودگی و نیز پایش باقیمانده آفت کش ها، نیترات ها و فلزات سنگین در هشت محصول منتخب اجرایی می شود.
اولین جلسه کمیته تولید محصول سالم و گواهی شده در محل فرمانداری لامرد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان لامرد، جهت ارتقا سلامت هشت محصول منتخب کشاورزی شامل: گوجه فرنگی و خیارسبز فضای باز و گلخانه ای، سیب زمینی، پیاز، سیب درختی و پرتقال، جلسه ای با حضور نمایندگان ادارات و مدیریت های جهادکشاورزی ، شبکه بهداشت و درمان، شهرداری و معاون فرماندار لامرد در محل سالن جلسات فرمانداری لامرد برگزار شد.
طرح ارتقا سلامت محصولات محصولات کشاورزی، مصوب جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور بصورت مشترک بین وزارت جهادکشاورزی و وزارت بهداشت بوده و طی این طرح مواردی در قالب شش پروژه شامل تخصیص کد شناسایی به بهره برداران 15 محصول کشاورزی دارای ریسک آلودگی بالا، توانمند سازی و آموزش، افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی، نمونه برداری، لیبل زنی و ارائه گواهی سلامت، تدوین و تعیین آفت کش های موجود، پایش منابع آب و خاک کشور به منظور شناسایی مناطق تحت کشت با ریسک بالای آلودگی و نیز پایش باقیمانده آفت کش ها، نیترات ها و فلزات سنگین در هشت محصول منتخب اجرایی می شود.
نظر خود را اضافه کنید.