تأمین گوشت سفید ایام نوروز درلامرد
420 تن گوشت سفید در بازه زمانی اواخر اسفند سال گذشته تا 15 فروردین سال جاری وارد بازار مصرف لامرد شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان لامرد ، مرتضی نکوگو مسئول اداره بهبود تولیدات دامی این مدیریت در خبری اعلام داشت : جهت تأمین گوشت سفید مصرفی شهرستان و عدم مواجه با کمبود تعداد 6 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 200 هزار قطعه در دوره 50 روزه اقدام به جوجه ریزی نمودند که گوشت سفید تولیدی این واحدها به میزان 420 تن در روزهای پایانی سال 96 وارد بازار مصرف شد و این توزیع گوشت گرم تا 15 فروردین سال جاری ادامه یافت، لذا با توجه به ذائقه شهروندان لامردی مبنی بر مصرف گوشت سفید گرم و با وجود برنامه ریزی صورت گرفته ، گوشت سفید مورد نیاز تأمین و مشکلی وجود نداشت.
نکوگو همچنین افزود: به طور کلی تعداد 41 واحد مرغداری با ظرفیت 000 500 4 قطعه جوجه ریزی در سال در شهرستان لامرد فعال می باشند که در این واحدها بالغ بر 11 هزار تن گوشت سفید تولید و وارد بازار مصرف می شود.
مسئول اداره بهبود تولیدات دامی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان لامرد همچنین گفت: از این میزان تولید 2 هزار تن در شهرستان مصرف شده و 9 هزار تن آن تحت عنوان مازاد بر مصرف شهرستان پس از عملیات کشتار و بسته بندی در کشتارگاه به استانهای هرمزگان و بوشهر صادر می گردد.
نظر خود را اضافه کنید.